Mors dags-present

På nätet kan du hitta massa speciella och unika presenter som skulle kunna passa din mamma. Det finns massor att köpa som mors dag present trots att du kanske har en liten budget. Tänk på att det är tanken som räknas och att din mamma kommer bli glad att du har tänkt lite extra på henne. Klassiska tips brukar vara blommor, choklad och annat ätbart som alltid går hem. Till detta kan du designa och skriva ett eget kort med en fin liten hälsning i.

Några tips på mors dag present

Du är nog en av dem som känner din mamma bäst och vet då antagligen vad hon uppskattar att få i present. Vill du skoja till det lite finns det massor av unika presenter på nätet man i vanliga fall inte tänker på att köpa. Du kan bland annat köpa vissa böcker där du får fylla i information själv om din mamma och klistra i bilder. Kanske fyller du i information som din mamma har glömt bort och hon får sig ett gott skratt. Boken blir även ett fint minne att ha i bokhyllan som hon kan ta fram då och då för att bläddra i.

Gillar din mamma smycken men har dem liggandes huller och buller kan en smyckeshängare passa som en bra present. Det finns allt från små katter med lång svans för att kunna förvara ringar på till de lite större som går att hänga i garderoben. Där får det plats både ringar, armband och halsband och hon får en bra överblick över sina smycken.

Tycker din mamma om att stå i köket finns det många små uppfinningar som kan underlätta i bak- och matlagning. Du kan hitta bland annat köpa en måttbägare med våg, morotskalare och vässare i ett eller en jordgubbssnoppare. Kanske gillar din mamma att koka ägg till frukost och kan då behöva ett melodiägg. Ägget kokas med de vanliga äggen och spelar olika melodier beroende på om äggen är löskokta eller hårdkokta.

Comments are closed.