Present till pappa

Oavsett om du ska ge bort en fars dags present eller en födelsedagspresent till din far så ska du läsa vidare för här ska presenterpånätet.com ge dig några bra presenttips som kanske kan passa för honom.

5 fina tips på presenter till pappa

  • Ett stilrent skjortfodral som håller skjortorna släta och fina under resan är en klockren fars dag present som passar för det flesta pappor.
  • Klädvikare. En klädvikare är en riktigt finurlig uppfinning som gör det enkelt för din far när han vill vika sina skjortor, tröjor och byxor på ett snyggt sätt.
  • Om din far är av den äventyrliga sorten som surfar, åker hoj, ägnar sig åt utförsåkning eller sportcykling är actionkameran GoPro en fantastisk present. Med den kan han filma det han gör ur sitt eget perspektiv. Den kostar förvisso några tusen kronor, men om han fyller 50 år så är det ingen dum present.
  • Dryckestillbehör som schyssta ölglas, vinglas, whiskeyglas, whiskeykaraffer och drinktillbehör som shakers, ishinkar och ölkylare är alltid en hit för livsnjutare som älskar mat och dryck.
  • Om din pappa tillhör den äldre generationen som har en massa vinylskivor, kassettband, VHS-filmer och gamla fotonegativ är det ingen dum idé att skaffa en passande konverterare som konverterar det analoga formatet till digitalformat, alltså förvandlar musiken till mp3, filmerna till mp4 eller avi och fotona till JPegs.

Comments are closed.